Ινστιτούτα Δικτύου

Η ομάδα του TransPOT θα συνεργαστεί με μια σειρά από ιδρύματα προκειμένου να διευκολυνθεί η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. H συνεργασία μπορεί να αφορά διακρατική αμφίδρομη εκπαίδευση προσωπικού ή κατάρτιση εξειδικευμένων ερευνητών. Στο πλαίσιο του TransPOT θα οργανωθεί συμπόσιο σχετικά με την εξέλιξη της μεταφραστικής έρευνας στην Ευρώπη, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από ινστιτούτα με προσανατολισμό στη μεταφραστική έρευνα καθώς επίσης οι συντονιστές έργων FP7 με αντικείμενο τη μεταφραστική ιατρική έρευνα. Το TransPOT θα επιδιώξει συγχρόνως δικτύωση με άλλα ιδρύματα που έχουν χρηματοδοτηθεί από το REGPOT και επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του TransPOT.
Ινστιτούτο Δραστηριότητα
 
Almac Diagnostics, Ηνωμένο Βασίλειο Εφαρμογές Γονιδιωματικής
Πανεπιστήμιο Ουτρέχτης, Ολλανδία Βιοπληροφορική / Συστήματα Βιολογίας
Εργαστήριο Cenix Bioscience, Γερμανία Υψηλής απόδοσης RNAi screen
Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Ριέκα, Κροατία Παραγωγή υβριδώματος / αντισωμάτων για Έρευνα & Ανάπτυξη και κλινικές εφαρμογές
Ινστιτούτο Κarolinska, Σουηδία Ανακάλυψη βιοδεικτών
Πανεπιστήμιο Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο Γενετική / ανακάλυψη βιοδεικτών, εφαρμογές γονιδιωματικής
Πανεπιστήμιο Τουλούζης, Γαλλία Θεραπεία με τη χρήση μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων


 
Εργαστήριο Γονιδιωματικής
Το εργαστήριο Μεταφραστικής Βιοϊατρικής Έρευνας έχει αποκτήσει εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής για την πραγματοποίηση πληθώρας κυτταρικών, μοριακών, γενομικών και μετα-γενομικών αναλύσεων.
GMP Cell Therapy Unit
Η μονάδα αποτελείται από τέσσερα προκατασκευασμένα δωμάτια καθαρών χώρων (modular clean rooms) συνολικής επιφάνειας 35m2 με ειδική διαμόρφωση εντός του κτιριακού συγκροτήματος της Ιατρικής Σχολής.
Επικοινωνία


 
 
Seventh Framework Programme (FP7) Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης